sponsorlu bağlantılar
Malzemeler:

- 2 adet tavuk bonfile,
- 1 adet kabak,
- 1 adet havuç,
- 2 adet patates,
- 5 yemek kaşığı konserve bezelye,
- 1 adet soğan,
- 2 diş sarmısak,
- 1 tatlı kaşığı köri,
- 2 yemek kaşığı soya sosu,
- 1 yemek kaşığı fesleğen,
- 3 yemek kaşığı tereyağı,
- Tuz.

Yapılışı:

Tavuklar ince şeritler halinde kıyılır. Kabak, havuç, patates ince ince kıyılır. Tereyağ tavada kızdırılır. Doğranmış soğan ve kıyılmış sarmısak kavrulur. Tavuklar ilave edilir. Kavrulunca sebzeler katılır. 5 dakika kavrulup, soya sosu ve köri ilave idilir. Üzerine fesleğen gezdirilip, servis yapılır.

Afiyet olsun.

sponsorlu bağlantılar