sponsorlu bağlantılar
Malzemeler :
  • 1 kase erişte
  • 2 domates
  • 1 çorba kaşığı salça
  • 4 biber
  • 1 çorba kaşığı tereyağı
  • sıvıyağ
  • 2 diş sarımsak
  • tuz
  • karabiber

Hazırlanışı :

Tencereye sıcak suyu alın ve suyu kaynatın. Kaynayan suyun içine 1 kase erişteyi ilave edin ve erişteleri haşlayın. Sosu için 2 adet domatesi küp olarak kesin.4 adet biberi kesin. Tavaya tereyağını alın.Üzerine kesilmiş olan biberleri ilave edin zerine sarımsakları ilave edin ve soteleyin.

Daha sonra üzerine küp kesilmiş olan domates ve
salçayı ilave edip sosu kaynatın. Sosu eriştenin içine
ilave edin ve karıştırın

sponsorlu bağlantılar