HAMUR MALZEMELERİ

4 su bardağı un (450 gram)
1 adet yumurta
1 çay bardağı süt (100 gram)
1 çay kaşığı tuz (3 gram)
1/5 paket margarin (50 gram)
2 1/2 çorba kaşığı toz şeker (50 gram)
3/4 dolu çorba kaşığı kuru Pakmaya (12 gram)
1 2/3 tatlı kaşığı toz şeker (8 gram)
1 çay bardağı ılık süt (100 gram)

İÇ MALZEMELERİ

1 su bardağı fındık (115 gram)
1 su bardağı kuru üzüm (115 gram)
2 çay kaşığı tarçın (6 gram)
1/2 su bardağı marmelat

Hamuru hazırlayıp 20-25 dakika sıcak bir yerde beklettikten sonra dikdörtgen şeklinde açın, içine marmelat sürün, fındık, üzüm, tarçın karışımını serpin ve uzun kenarından kıvırarak rulo yapın. Yağlanmış kalıba yerleştirerek 45 dakika dinlendirin ve 200°C ısıtılmış fırında yaklaşık 15-20 dakika pişirin.