Malzeme:

4 su bardağı süt
8 yumurta
9 çorba kaşığı toz şeker
Tarçın
6 limon

Yapışılı:

Bir kaba sütü alın, üzerine 1 çorba kaşığı toz şeker ve yarım limon kabuğu rendesini katın, kaynatın, soğumaya bırakın. Başka bir kapta yumurtaları 3 çorba kaşığı toz şekerle köpürene kadar çırpı, azar azar süt ilave ederek karıştırı. Bu karışımı kek kalıbına döküp, kalıbı da su konmuş daha büyük bir kaba oturtturarak 180 derece fırında 45 dakika pişirin. 4 limonu dilimleyin, 5. limonun kabuğunu şerit halinde kesin ve suyunu sıkın. Hepsini kalan toz şeker ve biraz tarçınla birlikte 20 dakika kaynatın, soğumaya bırakın. Pişmiş kremayı kalıptan çıkartıp servis tabağına alın, şekerde pişmiş limon kabukları ve limon dilimleriyle süsleyerek servis yapın.