Malzeme:

1/2 bardak yumuşatılmış tereyağı
3 çorba kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı anason
1 yumurta
150 g.un
1 çay kaşığı kabartma tozu
bir tutam tuz

Hazırlanması:

Tereyağını tahta bir kaşıkla bir kap içinde iyice yumuşayıncaya kadar ezin.Şekeri ekleyip karıştırmaya devam edin anasonu ve daha sonra da yumurtayı ilave edin.Unu tuzla birlikte azar azar katarak iyice yedirin.
Elde ettiğiniz hamuru küçük toplar haline getirerek yağladığınız fırın tepsisine yerleştirin.Birbirlerine değmemelerine özen gösterin.Her hamur tanesini suya batırılmış bir çatalla yassıltıp tepsiyi fırına sürün 15 dakika pişirip çıkardıktan sonra ılıtıp servis yapın...

AFİYET OLSUN...