sponsorlu bağlantılar
Ocak üzerindeki cezve'ye yeterli miktar su konulacak. Su kaynamaya başladıktan sonra, yumurta cezvenin içerisine yavaşcacık bırakılacak. Cezvedeki su tekrar kaynamaya başladıktan sonra, Saat'a bakılacak ve bir yere not edilecek. 6 Dakika sonra, ocak söndürülecek.

İsim:  kayısı.jpg
Görüntüleme: 129343
Büyüklük:  7,5 KB (Kilobyte)

Cezvedeki yumurta soğuk su ile soğutulacak. Kayısı yumurta kıvamı ise, tercihinize göre 4 ila 6 dakkika arasında seçim yapmanız gerekiyor. Her iki süre sonunda, akı tam pişmiş sarısı az pişmiş kayısı yumurtanız hazır. Ayrıca, yumurtalarınızın oda sıcaklığında olması gerektiğini unutmayınız

sponsorlu bağlantılar