MALZEMELER

Kabak: 5 adet (dolmalık)
Kıyma: 250 gram
Domates: 2 adet
Sivri biber:10 adet
Maydonoz: 1 dem
Karabiber: 15 gram
Kırmızı pul biber: 15 gram
Tuz:25
Bulyon: 10 gram
Salça: 25 gram
Tereyağ: 75 gram
Un: 100 gram
Su: 100 ml
Süt: 100 ml
Yumurta: 1 adet
Kaşar: 100 gram
Soğan: 1 adet

YAPILIŞ TARİFİ

Kabaklarımız ikiye bölüp 10 dakika haşlayalım.
Kaşık yardımıyla içlerini oyalım.
Ve karnıyarık içi hazırlar gibi içinin hazırlayalım ve sadece domates ve biber ekleyelim.
Beşamal sos yapalım ve domates sosumuzu hazırlıyayım.
Kabaklarımızı tepsiye dizelim ve içine içimizi doldurup, üstüne beşamal sosumuzu krema torbasıyla sıkalım,domates sosumuzu ekleyip kaşarlarımızı üstüne serpelim.
15-20 dk fırında pişirelim ve çıktıktan sonra dere otumuzu ince kıyıp üstlerine serpip servis edin.