Tavuk Dürüm Nasıl Yapılır?


MALZEMELER
400 gr tavuk but, kuşbaşı kesilmiş
1/3 bardak tavuk sosu
2 adet hazır yufka
1/4 bardak yoğurt
1 yemek kaşığı limon suyı
Yeşillik

Cacık malzemesi için:
1 bardak yoğurt
1 adet salatalık, rendelenmiş
Bir tutam taze nane yaprağı, ince kıyılmış

HAZIRLANIŞI
Limon suyu, tavuk sosu ve yoğurdu geniş bir kasede iyice karıştırın. lzgarayı yağlayıp ısıtın ve tavukları 5 dakika kızartın. Bu arada, yuvarlak kesilmiş yufkalarınızı ısıtın. Tavukları eşit miktarlarda yufkaların içine paylaştırıp, üzerlerine cacık ve yeşillikler koyarak ikiye katlayın. Bir kere daha katladıktan sonra servis yapın. Cacık yapmak için tüm malzemeleri karıştırmanız yeterli.