Malzemeler:

- 5 adet göğüs etinden iyice dövülmüş tavuk biftek,
- 1 adet patates,
- 1 adet havuç,
- 3 kaşık konserve bezelye,
- 3 kaşık konserve mantar,
- Karabiber, kekik, tuz,
- 2 kaşık margarin,
- 5 adet kare kesilmiş kaşar peyniri.

Yapılışı:

Patates ve havuçları soyup küp şeklinde doğrayın. Mantarları ince kıyın. Yağı tencerede eritip patates, havuç, mantar ve bezelyeyi sote ederek kavurun. Tuz, karabiber ve kekik ilave edin. Tavukları bir kasenin içine yerleştirin. Ortasına yeteri kadar harç doldurun. Bohça şeklinde kapatın. Yağlanmış tepsiye dizin. Üzerlerine bir miktar margarin sürüp, tepsiye 1/2 çay bardağı su ilave edin. Fırında 20 dakika pişirin. Kızaran tavukların üzerine kaşar peynirlerini yerleştirip, peynirler eriyince servis yapın.

Afiyet olsun.

sponsorlu bağlantılar