sponsorlu bağlantılar
Karyağdı Hatun Tatlısı

Malzemeler:1 paket tuzsuz etimek, 2 su bardağı, şeker,2 su bardağı su (sıcak),1 litre süt, 2 kahve fincanı şeker, 5 çorba kaşığı pirinç unu, 1 paket vanilya, 1 paket kremşanti, 1 su bardağı süt, Hindistan cevizi

Hazırlanışı:Etimekleri tepsiye dizin. İki su bardağı şekeri kavurun. Üzerine iki su bardağı sıcak suyu ekleyin. Karıştırarak şerbet yapın. Sıcakken etimeklerin üzerine dökün. Pirinç unu, 1 litre süt ve 2 kahve fincanı şekerle muhallebi yapın. Piştikten sonra vanilya ekleyin. Etimeklerin üzerine dökün. Soğumaya bırakın. 1 paket kremşanti ve 1 su bardağı sütten krema yapın. Etimeklerin üzerindeki muhallebi soğuduktan sonra kremşantiyi dökün. Buzdolabında soğumaya bırakın. Hindistan cevizi ile süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun

sponsorlu bağlantılar