sponsorlu bağlantılar
Malzemeler:

Yarım kg ıspanak, 1 patates, 1 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kırmızı biber, 1 çay kaşığı karabiber, 1 su bardağı un, 1 demet maydanoz, kızartmak için sıvı yağ.

Yapılışı:

Ispanak yaprakları tek tek temizlendikten sonra ince ince doğranır. Bir tepside ıspanak tuzla ovulur. Suyunu hafif sıktırdıktan sonra büyükçe bir kaba alınır. Patates soyulup , rendelendikten sonra ıspanağın içine ilave edilir. 4 yumurta, un, kıyılmış maydanozlar ve baharatlar ilave edildikten sonra büyükçe bir tahta kaşıkla , eze eze karıştırlır. Tavaya sıvı yağ konarak kızdırılır. Ispanaklı karışımdan kaşık kaşık alınıp yağda kızartılır..

sponsorlu bağlantılar