sponsorlu bağlantılar
Malzeme

1 su bardağı kuskus,
1 su bardağı beyaz peynir,
1 su bardağı ince dövülmüş ceviz,
2 çorba kaşığı margarin,
Tuz

Cevizli Peynirli Kuskus Nasıl Yapılır?


Yapılışı

Kuskusu 8-9 dakika makarna haşlar gibi tuzlu suda diriliğini kaybetmeyecek şekilde haşlayın. Suyunu süzdükten sonra, tencerede 2 çorba kaşığı margarini eritin. İçine kuskusu ekleyin ve yavaş yavaş karıştırın. Tencerenin altını kapatın.

Diğer tarafta beyaz peyniri ezin. Ezdikten sonra kuskusun içine karıştırın. İyice karıştırınca servis tabağına alın. İnce dövülmüş cevizle süsleyip, soğumadan servis yapın.

sponsorlu bağlantılar