MALZEMELER

3 Adet Patlican
Sivi Yag
1 Tatli Kasigi Margarin
1 Kg Kusbasi Kuzu Eti
1 Adet Küçük Dogranmis Havuç
1/2 Su Bardagi Bezelye
Bikaç Adet Tane Karabiber
1 Dis Dövülmüs Sarmisak
1 Adet Defne Yapragi
2 Adet Maydanoz Sapi
Feslegen
Tuz
1 Çay Kasigi Kekik

YAPILIŞ TARİFİ

Sivi yagi kizdirip,patlicanlari içine atin.Kizarttiktan sonra ortadan ikiye
ayirin.Margarini eritin.Etleri yaga alip,kavurun. Havuçlar suyunu çekince
tencereyi ocaktan alin.

Kizartilan patlicanlarin içini oyup,harci doldurun.Üzerine kekik serpin.
Domatesleri dilimleyip,patlicanlarin üzerine kapatin.
Önceden isitilmis 200 derecelik firinda 15 dk pisirin.Firindan alip, üzerine
bezelye serpip,servis yapin