sponsorlu bağlantılar
MALZEMELER

250 gr mantar, dilimlenmiş
3 kereviz sapı, dilimlenmiş

Sos:
150 gr yoğurt
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı ince doğranmış taze tarhun
tuz ve karabiber

Süslemek İçin:

25 gr kabuğu soyulmuş badem limon parçaları birkaç dal taze tarhun veya

YAPILIŞ TARİFİ


Sosu hazırlayın: Yogurdu zeytinyağı ve limon suyuyla birlikte bir kaba koyun Bir çatalla çırpın tarhun, tuz ve biberi ekleyin Mantarlari ve kerevizleri sosa ekleyip iyice karıştırın. Salatayı bir salata kasesine koyup bademleri serpiştirin. Limon parçaları ve tarhun veya maydanoz dallariyla süsleyip servis yapın.

sponsorlu bağlantılar