sponsorlu bağlantılar
MALZEMELER

1/2 Kg Pırasa
1 Çorba Kaşığı Margarin
1 Adet Soğan
250 gr Kıyma
2
Su Bardağı Su
1 Çorba Kaşığı Salça
1
Su Bardağı Rendelenmiş Kasar Peyniri
3 Adet Yumurta
1
Su Bardağı Süt

YAPILIŞ
TARİFİ

Pırasayı ince ince kıyın. Bir yandan da 1 çorba kaşığı margarini tencerede eritin. İnce kıyılmış soğanı kavurun. Kıymayı
ilave edin. Suyunu bırakıp, çekene kadar kavurmaya devam edin.

Tencereye pırasaları da ekleyin. Tuz ve karabiberini
katın. Tencerenin kapağını kapayıp, kendi suyunda pişirin. Daha sonra pırasayı tepsiye yayın. 2 su bardağı su ve 1 çorba kaşığı salçayı karıştırın. Pırasanın üzerine gezdirin.

Önceden ısıltılmış 200 dereceli fırında
suyunu çekene dek pişirin. Tepsiyi fırından alıp, ılıtın. Ayrı bir kapta yumurta, 1 su bardağı süt ve 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peynirini çırpın. Pırasaya ekleyin. Tekrar fırına verin. Üzeri kızarana dek pişirin.
sponsorlu bağlantılar