Malzeme

5 adet yumurta
5 kahve fincanı toz seker
5 kahve fincanı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 tutam tuz
Yarım çay bardağı süt
1 paket çilekli puding
2 çorba kasığı krema
2 su bardağı süt
1 paket krem şanti
1 su bardağı soğuk süt
1 kase çilek
1 su bardağı ince kıpılmış badem

Yapılışı

Yumurtaları ve toz şekeri bir tutam tuzla çırpın. Unu, vanilyayı ve kabartma tozunu ekleyin. Karıştırmaya devam edin. Yuvarlak bir pasta kalıbının her yanım iyice yağlayın. Kalıba şeker serpin. Hazırladığınız karışımı kalıba boşaltan, önceden ısıtılmış 180 dereceli firında pişirin. Soğuduktan sonra keskin bir bıçak yardımıyla enlemesine ortadan ikiye kesin. Her iki parçanın içte kalan kısımlarına bir firça yardımıyla yarım bardak süt sürün. Puding için, 1 paket çilekli pudingi, 2 su bardağı süt ve kremayla birlikte sürekli karıştırarak, pişirin. Umması için bir kenarda bekletin. Krem şanti ile soğuk sütü katılaşana dek çırpın. Yarım saat buzdolabında bekletin. Pandispanyanın süt sürdüğünüz ilk parçasının üzerini çilekli pudingin yarısı ile kaplayın. 1 kase çileği ortadan ikiye kesin. Pudingin üzerine dizin. Yarım su bardağı ince kıyılmış badem serpin. Diğer pandispanya parçasını üzerine kapatan. Kalan pudingin üzerine krem şantiyi ekleyin ve karıştırın. Bu karışım ile pandispanyanın her yerini sıvayın. Kalan kıyılmış bademleri serpin. 1-2 tane çilekle süsleyip, servis yapın.