sponsorlu bağlantılar
Malzemeler

300 gram petibör bisküvi
500 gram çilek
3 çorba kaşığı pudra şekeri
1 poşet krem şanti
1 su bardağı süt

Yapılışı

Bisküvileri, yuvarlak çukur bir kaba, altını ve kenarlarım kaplayacak şekilde yerleştirin. Çilek ve pudra şekerim blendırda çekin. Krem şanti ve sütü birlikte çırpın Kalıptaki bisküvilerin üzerine, bir kat krem şanti bir kat çilek kreması koyup, üzerine tekrar bisküvi yerin. Bisküvilerin üzerine kalan krem şantiyi yayın.

Üzerine çilek kreması sürün. Üstünü petibör bisküvi ile kapatın. Çilekli pastayı 2 - 3 saat buzlukta beklettikten sonra ters çevirerek bir servis tabağına alın Pastanın üzerim çilek kreması ile süsleyip servis yapın.

sponsorlu bağlantılar