sponsorlu bağlantılar
12 kişilik Gerekli Malzeme:

Hamur İçin


1 su bardağı eritilmiş margarin
4 su bardağı un
1 çay bardağı yoğurt
1 kahve fincanı su
1 çay kaşığı karbonat
Tuz

İç Malzeme:

1 kangal sucuk
200 gr kaşar peyniri


Yapılışı


Hamur için gerekli malzemeleri derin bi kapta karıştırıp kulak memesi kıvamında bi hamur yoğurun. Mandalina büyüklüğündı parçalara bölüp üzerini nemli bezle örtür 20 dakika dinlendirin.

Sucuğun zarını sorup tavla zarı iriliğinde küp küp doğrayın kaşar peynirini rendeleyin .

Hamurları 10-12 cm çapında yuvarlak açın. Ortalarına bir miktar sucuk ve kaşar peyniri koyup bohça şeklinde dört tarafın dan kapatarak uçlarını birleştirin. Yağlanmış fırın tepsisine dizip üzerlerine yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 170 derece ye ayarlı fırında üzerleri kızarıncaya kada pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

sponsorlu bağlantılar