sponsorlu bağlantılar
Kullanılacak Malzeme

4 Yufka
Yarım paket margarin
3 yumurta
250 gr beyaz peynir
Yaırm şişe süt
Maydanoz

Pratik Su Böreği Tarifi

Yapılışı

Sütü, yumurtaları, eritilmiş ve soğumuş margarini porselen bir kaba koyarak ve karıştırın. 2 yufkayıküçük küçük didikleyerek karışıma ekleyin, peyniri ve maydanozu da ekleyin. Tüm malzemeleri karıştırdıktan sonra, 45 dk. buzdolabında bekletin. Normal bir tepsiyi yağlayın, 1 adet yufkayı tepsiye serin. 45 dk. sonra karışımı buzdolabından çıkartın ve tepsiye serdiğiniz yufkanın üzerine dökün. Yanlardan taşan yufkayı karışımın üzerine kıvırın ve diğer yufkayı karışımın üzerine koyun. Böreğin üstüne eritilmiş margarin sürüp 150C sıcaklıkta olan fırında pişirin. Börek kızarıncaya kadar fırından çıkartmayın.

AFİYET OLSUN

sponsorlu bağlantılar