sponsorlu bağlantılar
MALZEMELER

6 enginar konservesi,
500 gr kusbaşı kuzu eti,
2 dal taze sogan,
1 adet havuç,
2 adet patates,
½ demet dereotu,
1 kase konserve bezelye,
3 yemek kaşığı margarin,
1 limon suyu

YAPILIŞ TARİFİ


1,5 yemek kaşığı margarini eritip eti ekleyip sote edin. Üzerine 1 su bardağı sıcak su ekleyip pişirin. Taze soğanları ince kıyın. Havuç ve patatesleri temizleyip küp seklinde dograyin. Enginarlari tencereye yerlestirin. Etleri ortalarına doldurun.

Kalan yağı tavada eritip patates ve havuçları sote edin. Tencerenin kenarlarına yerleştirin. 1 su bardağı sıcak su ekleyip pişmeye bırakın. Enginarlar yumuşayınca bezelye ve taze soğanı ekleyip biraz daha pişirin. Üzerlerine kıyılmış dereotu serpip sıcak servis yapın.

sponsorlu bağlantılar