Malzemeler :

5 adet yufka
500 gram soğan
1 su bardağı süt
1 su bardağı soda
2 çay kaşığı kabartma tozu
1 su bardağı ceviz
1 çorba kaşığı margarin
1 su bardağı ayçiçek yağı
2 adet yumurta
Tuz
karabiber
çörek otu

Yapılışı :

Soğanları halka halka doğrayın. Tavada 2 çorba kaşığı su ile pişirin. Suyunu çekince bir çorba kaşığı margarin koyup, kavurun. Ateşten alın. İçine 1 su bardağı ceviz, 1 çay kaşığı kabartma tozu, tuz, karabiber koyup, karıştırın. Diğer bir kasede süt, soda, 1 çay kaşığı kabartma tozu, yumurta ve çiçekyagı'nı karıştırın. Yağlanmış tepsiye yufkayı yayın. Üzerine sütlü karışımdan gezdirin. 2 yufkayi yaydiktan sonra araya soğanli harç koyup, üstünü yufka ile örtün. Sütlü karışımdan gezdirin. Yufkalar bitene kadar bu işlemi yapın. Üzerine çörek otu serpip 200 derecelik fırında pişirin