sponsorlu bağlantılar
GEREKLİ MALZEMELER

1cay bardagi sivi yag
1 cay bardagi eritilmis margarin
1 yumurta [aki icine sarisi disina]
1 cay bardagi yogurt veya sut
1 limon kabugu rendesi
1 cay kasigi tuz
1 paket kabartma tozu
1,5 cay bardagi seker
alabildigi kadar un

YAPILIŞI

Malzemelerin hepsi yumusak hamur yapilir,sonra elimizle beze yapip 1 cm kalinliginda merdane ile acariz,
uzerlerine kalp kalibiyla sekillendirdikten sonra,kalplerin ortasindan ,yukardan asagiya bicakla yariya kadar kesersiniz,bunu kalbinizin kirikligina gorede ayarlayabilirsiniz.

kestiginiz yerden elinizle veya bicakla hafif aralayin kenarlara dogru,cunku piserken kabardigi icin yapisabilir,kiriklik koybolur,uzerine yumurta sarisi surun, 200derecelik firinda pembelesinceye kadar pisirin.

sponsorlu bağlantılar