sponsorlu bağlantılar
Malzemeler :

* Yarım kilo ıspanak,
* 150 gram lor peyniri,
* 1 adet soğan,
* 2 çorba kaşığı margarin,
* 3 adet yufka,
* 1 çay kaşığı tuz,karabiber ve kırmızıbiber.

Üzeri için:

* 1 adet yumurta,
* 2 çorba kaşığı zeytinyağ,

Hazırlanışı :

Ispanakları yıkayıp 1-2 dk. tuzlu suda haşladıktan sonra doğrayın. Soğanı ve yağı bir tavada sote edin ıspanağı da ekleyip kavurun.

Peyniri ve baharatları ilave edip içi hazırlayın.Yufkayı üstüste koyup 4 e bölün ve her bir üçgenin kenarına iç koyup kapatın. Börekleri tepsiye dizin.Yumurtayı ve yağı bir kapta çırpıp üzerlerine sürün.Fırında 30 dk. kadar pişirin.


sponsorlu bağlantılar