sponsorlu bağlantılar
Malzemeler :

* 4 parça hindi but
* 10 gram Un
* 20 gram Yoğurt
* 120 gram Tereyağı
* 2 adet patates, 2 adet havuç
* 8 adet arpacık soğan
* 60 gram çiçekyağı 30 gram et suyu
* 1 adet yumurta sarısı
* 1 buket sebze (Maydanoz sapı, havuç, tane karabiber, kabak, kereviz)
* 30 gram tuz,
* 15 gram karabiber

Hazırlanışı :

Bir kapta yoğurt, yumurta sarısı ve unu karıştırıp bir bulamaç elde edin. Kapamalık Hindileri önce çiçekyağında cız bız yapın, sonra bir kapta haşlayın. Pişmesine yakın sebze buketini ekleyin. Çukur bir kapta önce margarini eritin, et suyu katın ve daha sonra kapamalık etleri ilave edin. Hazırlamış olduğunuz bulamacı bu karışımla birleştirip, tuz ve karabiber ekleyin. Hindi Kapamanız servise hazır

sponsorlu bağlantılar