sponsorlu bağlantılar
Malzemeler :
• 1 su bardağı pirinç,
• 1 adet patates,
• 1 adet havuç,
• 3 çorba kaşığı bezelye,
• Yarım demet maydonoz,
• 1 adet soğan,
• 1 çorba kaşığı zeytinyağ,
• 1 su bardağı et suyu,
• 1 su bardağı sıcak su,
• 2 çorba kaşığı tereyağ,
• 1 çay kaşığı nane, tuz.
BRÜKSEL LAHANA

• 200 gram Brüksel lahanası,
• 2 diş sarımsak,
• 1 çorba kaşığı zeytinyağ,
• 1 çay kaşığı tuz.

Hazırlanışı :
Soğanı ve pirinci yağda kavurun.İçine konserve garnetür koyup karıştırın veya patatesi, havucu küçük küçük doğrayıp sote edin.Ardından bezelyeyi de içine koyun.En son olarakta kıyılmış maydonozu pilava koyup karıştırın.Brüksel lahanayı bir kap içinde tuz, sarımsak ve zeytinyağı kullanarak sote edin.Brüksel lahanasını dalyan köftenin ve garnetürlü pilavın yanında servis yapın.

sponsorlu bağlantılar