Terbiyeli Tike Kebabı Nasıl Yapılır? - Delinetciler Portal
+ Hemen Yorum Yap

Terbiyeli Tike Kebabı Nasıl Yapılır?

  1. sponsorlu bağlantılar
    Malzemeler :

    * 500 gram kebaplık et,
    * 100 gram kuyruk,
    * 3-4 diş sarımsak,
    * 1 çorba kaşığı biber salçası,
    * 1 çorba kaşığı domates salçası,
    * 2 çorba kaşığı zeytin yağı,
    * Arzuya göre kırmızı biber, karabiber ve tuz


    Hazırlanışı :

    Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır. Terbiyelemek için sarımsak, biber ve domates salçası, zeytinyağı, arzu edilen baharatlar ve tuz bir kapta ovulur. Bir gece bekletilir. Terbiyelenmiş etler şişlere 3-4 et 1 kuyruk olarak saplanır. Orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir. Sıcak sıcak servis yapılır.

    sponsorlu bağlantılar

     Konuyu Beğendin mi?
    Güncelleme : 2006-12-20
  Okunma: 848 - Yorum: 0 - Amp