sponsorlu bağlantılar
Malzeme

2 su bardağı pirinç (Ayıklanıp, yıkanmış)
4 su bardağı et suyu veya su
200 gram Bizim Paket Margarin
150 gram kayısı
100 gram badem İçi
100 gram üzüm
1 bağ dereotu
2 baş soğan (İnce kıyılmış)
Tuz


Hazırlanışı

* Tencere içinde yağı kızdırın ve soğanı yumuşatın.
* Pirinci ilave edip, orta derece sıcaklıkta 10 dakika kadar tencerenin dış kenarından içe doğru karıştırın.
* Kaynayan et suyunu ilave edip, karıştırın.
* Dereotu hariç tüm malzemeyi de ekledikten sonra ağır ateşte 10 dakika pişirin ve dinlenmeye alın.
* Tencereyi geniş bir tepside ters çevirin. Biraz daha dinlendirdikten sonra tencereyi alın.
* Dere otunu koyun ve karıştırın. Arzuya göre servis yapın

sponsorlu bağlantılar