sponsorlu bağlantılar
Malzemeler

1 demet ısırgan
1-2 adet kuru soğan
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı un
1 su bardağı süt
2-3 su bardağı su
Deniz tuzu
Kara biber


Isırgan Otu Çorbası Tarifi


Yapılışı


Isırgan demetini ayıklayıp bol suda yıkayın ve doğrayın. Bir tencerede zeytinyağını kızdırıp piyazlık doğranmış kuru soğanları 4-5 dakika kadar kavurun. İçine ısırganları katın, ununu da ekleyin. Böylece, 3-4 dakika daha kavurmaya devam edin.

Sonra, yavaş yavaş sütü ilâve edinki un topaklanmasın. Ve durmadan karıştırın. Su, tuz ve kara biber katarak düzenli olarak karıştırın. Ve ocaktan alın.
Afiyet olsun

sponsorlu bağlantılar