sponsorlu bağlantılar
Malzemeler

1 Adet olgun avokado
300 Gr karides (dondurulmuş)
4 Adet ceviz (kıyılmış)
4 Çorba kaşığı mayonez
1 Çorba kaşığı ketçap
Limon suyu
Tuz
Karabiber

Yapılışı :

Avokadoyu boyuna ikiye bölün ve çekirdeğini çıkartın Bir kaşık yardımı ile parçaların içini boşaltıp küçük küçük doğrayın
Diğer tarafta mayonez, limon suyu ve ketçabı karıştırarak pembe bir sos hazırlayın. Hazırladığınız sosun içine doğradığınız avokadoları, karidesleri ve kıyılmış cevizleri ekleyin.

Bu malzemeyi içi boşaltılan avokado kabuklarına paylaştırın. Buzdolabında iyice soğuttuktan sonra servis yapın

sponsorlu bağlantılar