sponsorlu bağlantılar
MALZEMESİ

3 adet somon dilimi
8 adet kuşkonmaz
1 adet avokado
2 adet renkli marul yaprağı

SOSUN MALZEMESİ

1 çay kaşığı hardal
1 yemek kaşığı mayonez
1 çay kaşığı kıyılmış dereotu
1 çay kaşığı ketçap

TARİF

Salata yapraklarını bir tabağa yerleştirin. Somonları kuşkonmazlara sarın. Salata yapraklarının üzerine yerleştirin. Avokadoyu soyup, çekirdeklerini çıkartın. Somonların üzerine rendeleyin ya da doğrayın.

Servis yaparken hazırladığınız sosu kuşkonmazlı somonların üzerine dökün.

SOSUN TARİFİHardal, mayonez, dereotu ve ketçabı karıştırarak, sosu hazırlayın.

Afiyet Olsun !

sponsorlu bağlantılar