sponsorlu bağlantılar
Malzemeler:

1 tane ince ince dilimlenmiş soğan,
2 tane küp şeklinde doğranmış havuç,
½ kg doğranmış domates,
6 bardak et suyu
¼ bardak pirinç,
¼ bardak un,
½ kg devekuşu kıyması,
¼ çay kaşığı tuz,

Yapılışı:

Bir tencereye 5 bardak et suyu ile 1 bardak suyu dökün. Bu suyu biraz ısıtın. Daha sonra soğanları,havuçları,domatesleri suya ilave edin.
Başka bir kapta geriye kalan 1 bardak et suyu ile eti, pirinci ve unu karıştırın. Bu karışımın iyice karışmasına dikkat edin.
Kaynamaya yakın tencereye bu karışımı ilave edin. Bu karışım kaynadıkça katı bir kıvam alacaktır.
Karışımı orta ateşden biraz daha az bir sıcaklıkta yaklaşık olarak 15 dk. pişirin.
Çorbaya istediginiz gibi tuz ve baharat ekleyip ikram edin.

Afiyet olsun
sponsorlu bağlantılar