Elazığ Gombe Tarifi - Delinetciler Portal
+ Hemen Yorum Yap

Elazığ Gombe Tarifi

  1. sponsorlu bağlantılar
    MALZEME

    Un 2 su bardağı Koyun kıyması 1/2 kg.
    Tereyağ 4 çorba kaşığı Soğan 1 adet
    Maydanoz 1 demet Dövülmüş ceviz 1 çay bardağı
    Tuz Yeteri kadar Biber Yeteri kadar

    YAPILIŞI

    Hamur yapılır dinlendirmeye bırakılır. Öte yandan soğanlar ince doğranır. Yağda kıyma ve bütün malzeme karıştırılarak kavrulur. Yufkalar açılır. Tepsiye yayılıp aralarına yapılan iç konularak kat kat yapılır. Fırında pişirilir. Sıcak ikram edilir.


     Konuyu Beğendin mi?
    Güncelleme : 2006-12-27
  Okunma: 1387 - Yorum: 0 - Amp