sponsorlu bağlantılar
Keçi Boynuzlu Kek

Malzemeler

2 çorba kaşığı kakao
2 çorba kaşığı neskafe
2 çorba kaşığı keçiboynuzu tozu
2 çorba kaşığı su
250 gram tereyağ (oda sıcaklığında)
1,5 su bardağı şeker
4 yumurta
1 çay kaşığı kabartma tozu
1,5 su bardağı kekun
1 çay bardağı dövülmüş fındık


Yapilis Tarifi

Kakao ile keçiboynuzu tozunu karıştırın. Su ile açın. Tereyağ, tozşeker, fındık, yumurta, un, kabartma tozunu harmanlayın. Kahveyi, kakaolu keçiboynuzlu suyu ilave edip, mikserle çırpın. Yağlanmış uzun bir kalıba dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika pişirin. Ilınınca kalıptan çıkarıp, servis yapın.

Afiyet olsun...

sponsorlu bağlantılar