sponsorlu bağlantılar
Malzemeler

1 küçük kıvırcık salata
1/4 demet roka
4 sap taze nane
1/4 haşlanmış karnabahar
İsteğe göre değişik mevsim sebzeleri
1 domates
1 salatalık
1/2 fincan ayçiçek yağı
1/2 fincan limon suyu
1 tatlı kaşığı kuru nane
1 tatlı kaşığı sumak
1 tatlı kaşığı fesleğen

Hazırlanışı

Karnabaharı ve seçtiğimiz mevsim sebzelerini bol suda yumuşayıncaya kadar haşlayalım.
Kıvırcık salatayı,rokayı ve taze nanaeyi,domates ve salatalığı küçük küçük doğrayalım.
Yağ,limon suyu,kuru nane ,sumak ve fesleğeni karıştırıp sos kıvamına getirip salatanın üzerine gezdirelim.

sponsorlu bağlantılar