sponsorlu bağlantılar
Malzemeler

2 Adet kuşkonmaz
2 Adet patates
300 gr çalı fasulyesi
1 Adet en küçük boy lahana
3 Adet yumurta
1 Adet limon
3 Adet kornişon
Yeteri kadar mayonez
Yeteri kadar zeytinyağı, karabiber ve tuz


Hazırlanışı

Kuşkonmaz ve çalı fasulyesini ayıklayıp, yıkayın.
Patateslerin kabuklarını soyup tavla zarı büyüklüğünde doğrayın.
Lahanın yapraklarını ayırıp iyice yıkadıktan sonra küçük parçalar halinde doğrayın.
Kuşkonmaz, fasulye, patates ve lahanaları ayrı kaplarda, tuzlu su ile haşlayıp suyunu süzün.
Yumurtaları katı oluncaya kadar haşlayın.
Kuşkonmazları küçük parçalara bölünüp salata tabağına koyun.
Patetes, lahana ve fasulyeleri ilave edip tuzladıktan sonra iyice karıştırın.
Üstünü mayonezle kaplayın.
Dilimlenmiş katı yumurta ve kornişonlarla mayonezin üstünü süsleyin.
Bir süre buzdolabında beklettikten sonra servis yapın.

sponsorlu bağlantılar