sponsorlu bağlantılar
PEYNİRLİ DENİZ KABUĞU GEREKLİ MALZEMELER

(4 kişilik): 1 paket deniz kabuğu makarna, 50 gr tereyağı, 60 gr çiğ krema, 50 gr gravyer peyniri (rende), 50 gr taze kaşar (rende), 60 gr dil peyniri (rende), 60 gr tulum peyniri, tuz ve karabiber.

HAZIRLANIŞI

Makarnayı, ambalajının üzerinde belirtilen süreden 1-2 dakika daha az, pişirin ve hâlâ diri iken ateşten alıp, soğuk sudan geçirin. Daha sonra hazırladığınız makarnayı ısıya dayanıklı bir kaba alın ve içine krema ile tereyağını ilave edip karıştırın. Son olarak 4 çeşit peynir, tuz ve karabiber katarak karıştırın. Kabı, önceden ısıtılmış fırında, 220 °C'ta 5 dakika bekletin. Bütün peynirlerin erimiş olmasına dikkat edin.

sponsorlu bağlantılar