sponsorlu bağlantılar
Gereçler:

1 su bardağından biraz fazla Pınar Sıvı Krem Şanti - Süt Kreması
1 su bardağından biraz fazla Pınar Tam Yağlı Yoğurt
4 çay kaşığı nescafe
1 çorba kaşığı sıcak su Yarım su bardağı pudra şekeri
Süslemek için:
1,5 çorba kaşığı rendelenmiş fıstık
8-10 tane kavrulmuş badem
1 tutam kuru üzüm

Yapılışı:

1 litre hacminde derin ve çukur bir kaseyi hafifçe sıvı yağla yağlayın. Başka bir kapta Pınar Sıvı Krem Şanti- Süt Kreması ve yoğurdu el mikserinin en düşük hızında karıştırın. Nescafe'yi sıcak suyla karıştırın. Erimiş kahve ve pudra şekerini yoğurtlu krema karışımına kaşık kullanarak yavaşça yedirin. Karışımı önceden yağlanmış kaseye boşaltın ve katılaşana dek buzlukta dondurun. Donmuş parfeyi servis yapmadan 45 dakika önce buzluktan buzdolabına geçirin. Daha sonra çukur kaseyi düz bir servis tabağının üzerine ters çevirin. Parfeyi istediğiniz şekilde süsledikten sonra buzlukta 15 dakika daha bekletip servis yapın.

sponsorlu bağlantılar