sponsorlu bağlantılar
Gereçler:

1/ 2 paket tost ekmeği
150 gr kaşar peyniri
150 gr gravyer
100 gr dilpeyniri 3 adet yumurta
2 bardak süt
Tuz-karabiber

Yapılışı:

1. Ekmeklerin kenarlarını bir bıçakla kesin.yarısını alacak büyüklükte bir dikdörtgen kalıbı yağlayın, dibine yan yana ekmekleri dizin. Üzerine ince dilimler halinde kesilmiş peynirlerin yarısını yerleştirin ve bir kat daha ekmek dizin. Ekmeklerin üzerini de kalan peynirle kapatın.

2. Çırpılmış yumurtayla sütü karıştırın. Ekmeklerin üzerine dökün. 4 saat buzdolabında bekletin.

3. Orta ısılı fırında, puding kabarıp üstü kızarıncaya kadar bekletin. Soğutmadan dilimler halinde kesip servis yapın

sponsorlu bağlantılar