sponsorlu bağlantılar
Gereçler:

7- 8 adet tavuk kalça şiş
1/2 paket soya filizi
1 adet orta boy domates
4-5 adet taze soğan(arzuya göre) 2 diş sarımsak
köri (arzuya göre)
tatlı toz kırmızı biber
karabiber,tuz

Yapılışı:

Kalça tavuk eti kuşbaşı olarak doğranır, bir tencere içinde tercihen teflon pilav tenceresi olabilir doğranmış taze soğanlar az bir sıvı yağda kavrulur,üzerine tavuk etleri eklenir renk değişene kadar karıştırılarak pişirilir. Daha sonra doğranmış domatesler eklenir, sıra ile sarımsak, köri, tuz ve biberler istenildiği kadar konur. 10 dk. pişirilip en son soya filizleri eklenir ,filizler hafif ölene kadar biraz daha ateşte kalır.

Servis Önerileri:
Yanında pilav veya makarna ile servis edilmesi tavsiye olunur.

sponsorlu bağlantılar