sponsorlu bağlantılar
Gereçler:

750gr orta boy sogan
2yemek kasigi sivi yag
tuz karabiber
4tavuk fileto(150 gramlik) kirmizi toz biber
250 grcig krema
taze maydonoz

Yapılışı:

soganlari soyduktan sonra halka seklinde ince dograyiniz.kisik ateste, 1 yemek kasigi yag ile tavada 20 dak.kavurunuz.tuzve karabiberle baharatlayiniz.Yagin diger yarisi olan 1 yemek kasigi yag ile tavuk filetolarinizi 5 dak.orta ateste kizartiniz.Tuz,karabiber ve kirmizi biberi ekleyiniz.kavurdugunuz soganlarin icine kremayi koyunuz.isiya dayanikli cam dikdörtgen bir kabin icine bu karisimi dökünüz ve icine tavuklari yerlestiriniz.200 dereceli firinda 30 dakika psiriniz.Maydonozla süsleyiniz.

Servis Önerileri:

Yesil salata ile servis yapabilirsiniz.

sponsorlu bağlantılar