Malzemeler:

75 gram şeker
180 gram siyah çikolata
500 ml. sıvı krema
3 adet yumurta sarısı
250 ml. espresso
2 yaprak jelatin
1/2 tatlı kaşığı aromalı kahve
20 gram pudra şekeri
karamelli dondurma

Hazırlanışı:

* Mus için: Çikolataları benmaride eritin. 60 ml. kremayı ısıtın. Şekeri karamelize edin. Karıştırarak, kaynattığınız kremayı ekleyin, erimiş çikolataya yedirin. Ilındıktan sonra, yumurta sarılarını katıp soğutun.

* Soğutulmuş bir kapta, kalan kremayı çırpın ve çikolatalı karışıma ekleyip 6 kaba paylaştırın, buzdolabında bekletin.

* Jöle için: Jelatinleri soğuk suya atın. Kahve ve şekeri sıcak suda eritip jelatini ekleyin. Tüm malzemeleri karıştırıp buzdolabına koyun.

* Musları 1 top dondurma ve kahve jölesiyle süsleyin.

Not:
Hazırlama süresi 30 dakika
6 kişilik
346 kalori