sponsorlu bağlantılar
Malzemeler:

Bir çay bardagı ince bulgur
iki demet maydonoz a
3 taze soğan, doğranmış yoksa 2 kuru soğan
6 yemek kaşığı limon suyu
2 büyük domates küçük doğranmış
40 g taze nane yaprağı
2-3 salatalık, soyulup küçük küçük doğranmış
4 yemek kaşığı zeytinyağı
tuz ve karabiber kuru nane.

Hazırlanması:

Bulguru bir kaba alın bulgurun biraz üzerinde kaynar su koyun üzerini kapatın. 8 dakika bekletin sonra limon suyu zeytinyağı kuru nane kara biber ve 1,5 tatlı kaşığı tuzu ilave edin.

üzerine ince dogranmış maydanozu, soğanı, domates salatalık ve nane yaprağı ilave edin.
Servis öncesi karıştırın.Marulla döşenmiş bir tabağın içinde servis yapın.

NOT; tebbulenin özelligi ekşiligidir.

AFİYET OLSUN

sponsorlu bağlantılar