sponsorlu bağlantılar
Malzemeler

125 gram tereyağı
yarım su bardağı toz şeker
3 yumurta
1.5 su bardağı un
2 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı tarçın
bir çay bardağı süt veya krema
üzeri için:
pudra şekeri

Yapılışı

Tereyağı ile şekeri, krem haline gelinceye kadar karıştırın. Bunun içine 3 yumurta kırın. Unu, kabartma tozunu, tarçını ekleyin karışıma azar azar süt veya krema ekleyip, kaygan bir hamur oluşturun. Yağlı kağıttan, kenarı 10 cm olan kare kalıplar oluşturun. Yukarıdaki hamurdan her bir kalıba bir yemek kaşığı dökün. önceden ısıtılmış bir fırında 180 veya 200 derecede 20 dakika pişirin. Soğumaya bırakın. Üzerine pudra şekeri dökerek servis yapın.

sponsorlu bağlantılar