sponsorlu bağlantılar
Malzemeler:

500 gr kıyma
250 gr dilim kaşar peyniri
1 adet kuru soğan
1 su bardağı ufalanmış ekmek içi
yarım kahve fincanı su
karabiber
tuz

Yapılışı:

Bir kabın içerisine kıymayı alın. Üzerine soğanı rendeleyin. Ekmek içi, tuz, karabiber ve suyu içerisine ilave ederek yoğurun.

Yoğurduğunuz kıymayı iki parçaya bölün. Birinci iç yumağı yağlı kağıt üzerine serin. Dilim kaşar peyniri üzerine dizin. ikinci yumağı da peynirlerin üzerine yerleştirin.

Bıçağınızı ıslatarak istenilen şekilde kesin. Teflon tavada fırın ızgarasında pişirin. Üzerine istenirse ketçap ve mayonez gezdirin. Servis tabağına aldıktan sonra servise sunun.

sponsorlu bağlantılar