sponsorlu bağlantılar
Malzemeler

750 gram domates
250 gram orta yağlı koyun kıyması
1 tatlı kaşığı biber
1 tane soğan
1 su bardağı pirinç
1,5 çorba kaşığı margarin
maydanoz
tuz
nane


Yapılışı


Domatesleri kaynar suya batırıp çıkarın. Böylece kabuklarını daha kolay soymuş olursunuz. Kabuklarını soyun. Üstünden kapak açın. Diğer tarafta bir kaba kıyma, tuz, rendelenmiş soğan, nane, biber, maydanoz, pirinç koyun. Hepsini karıştırın.

Kabukları soyulmuş kapakları açılmış domateslerin içini boşaltın. Bu harçla doldurup bir tepsiye dizin. Üzerine eritilmiş margarin ve üstünü örtecek kadar su koyun. Orta sıcaklıkta fırına sürün. Servis yapın.


sponsorlu bağlantılar