sponsorlu bağlantılar
Malzemeler:

- 8 adet milföy hamuru,
- 3 yemek kaşığı un,
- 2 su bardağı süt,
- 1,5 su bardağı toz şeker,
- 1 adet yumurta,
- 1 paket vanilya,
- 1 yemek kaşığı yeşil fıstık.


Yapılışı:

Milföy hamurlarını merdane ile inceltin. 4 eşit parçaya bölün. Çatalla delip yağlanmış fırında pişirin. Tencerede unu, toz şekeri, vanilyayı ve yumurtayı karıştırıp sütü ekleyin. Koyulaşıncaya kadar pişirin. Mikserle kremayı biraz çırpın. Milföy parçalarının aralarına krema sürerek 3 kat üst üste koyun. Kalan kremayı krema torbasına koyup üzerlerine sıkın. Fıstık ile süsleyip servis yapın.
Afiyet olsun.

sponsorlu bağlantılar