sponsorlu bağlantılar
Malzemeler

750 gr süt
6 adet yufka
4 adet yumurta
300 gr kaşar peyniri
1 adet küçük margarin
1/2 demet maydanoz

Hazırlanışı

Yumurtaları, eritilmiş margarini ve sütü bir kaba koyup karıştırın. Diğer bir kapta ince kıyılmış maydanozla, peynir ve tuzu karıştırın. Bir yufkayı yağlanmış tepsiye yaydıktan sonra sütlü karışımdan dökerek ıslatın, diğer yufkaları da sıra ile ve büzüp tepsiye yerleştirin ve aralarına bolca sütlü karışımdan dökün. Maydanozlu içi böreğin orta katına yerleştirip işleme devam edin. Son kalan yufkayı da ilk yufka gibi, sütlü karışımdan bolca sürerek böreğin üzerine ters olarak kapatın. Artan sütlü karışımı üstüne döküp, fırına sürün.

sponsorlu bağlantılar