sponsorlu bağlantılar
Malzemeler

2 su bardağı un
1 çay bardağı toz kakao
½ paket margarin
1 çay bardağı toz şeker
1 yumurta
1 kahve ficanı su
2 çorba kaşığı toz şeker

Krema İçin

½ paket margarin
2 su bardağı pudra şekeri
1 paket vanilya
1 kahve fincanı sıcak su

Üstü İçin


2 çorba kaşığı toz şeker


Kremalı Bisküvi Tarifi  / Kremalı Bisküvi


-İki kaşık şeker ve suyu cezvede kaynatıp ılıtın
-Unla kakaoyu birleştirip harmanlayın
-Margarini yumuşatın
-Bir kapta margarin, 1 çay bardağı toz şeker, ılık şurup ve yumurtayı güzelce -çırpın
-Kakaolu unu ekleyip pürüzsüz hale gelene kadar yoğurun
-Hamuru merdane ile ½ santim kalınlığında açın
-2x10 cm ebatlarında dikdörtgen parçalar kesin
-Yağlanmış fırın tepsisine dizin
-Çatalın ucu ile üstlerini yer yer delin
-Hamurların yarısının üzerine toz şeker serpin
-180 derece fırında 30 dakika kadar pişirin
-Fırından alıp bisküvileri soğumaya bırakın
-Krema için malzemeyi hep birarada bir kaba koyun ve çırpın
-Sıkma torbasına doldurup üzerine şeker serpmediğiniz bisküvilerin üzerine dekoratif bir şekilde sıkın
-Şeker serptiğiniz bisküvileride bunların üzerine örtüp servise sunun



sponsorlu bağlantılar