sponsorlu bağlantılar
Malzemeler : 1 kase pancar turşusu
10 minik patates
yarım beyaz lahana
4 yumurta
maydanoz
dere otu
yeşil soğan
yoğurt
mayonez
kornişon turşusu

Hazırlanışı : 10 adet minik patatesi haşlayın.4 adet yumurtayı haşlayın.1 kase pancar turşusun rendeleyin.Haşalanan patatesleri karıştırma kabına rendeleyin Yarım beyaz lahanayı ince olarak kesin.Lahnayı tuz ile karıştırın.Servis tabağına yuvarlak bir çebmberi alın.Çemberin zeminine rendelenmiş pancarı ilave edin.Pancarın üzerine yoğurt ve mayonez ilave edin.Üzerine beyaz lahana ve karnişon turşu ilave edin.
Tekrar üzerine yoğurt ve mayonez ilave edin.Üzerine Patates rendesi ilave edin.üzerine mayonez ve yoğurt ilave edin.Üzerine ince kesilmiş maydanoz,derotu ve yeşil soğan ilave edin.Yeşilliklerin üzerinin bir tarafına yumurta eyazı rendesi bir tarafına ise yumurta sarısı rendesi ilave edin.
sponsorlu bağlantılar