sponsorlu bağlantılar
Malzemeler

1 Adet soğan
1 Kahve fincanı sıvıyağ
1 Su bardağı ince bulgur
1 Çorba kaşığı kuşüzümü
2 Adet ince doğranmış sivri biber
1 Çorba kaşığı tereyağı
1 Tatlı kaşığı tarçın
1 Su bardağı iri dövülmüş ceviz


Hazırlanışı

1 Adet soğanı rendeleyin.
Tencerede 1 kahve fincanı sıvıyağı kızdırın.
Soğanları yağda pembeleşinceye kadar kavurun.
Üzerine 1 su bardağı suyu dökün.
Kaynayınca 1 su bardağı bulguru ilave edin.
1 Çorba kaşığı kuş üzümü ve 2 adet doğranmış yeşil biberi ekleyin.
Kısık ateşte pişirin.
Bulgur suyunu çekinceye 1 çorba kaşığı tereyağı, 1 su bardağı iri kıyılmış ceviz ve tarçını da tencereye ilave edin.
Tüm malzemeleri karıştırın ve sıcak olarak serivs yapın.

sponsorlu bağlantılar